Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Wednesday, 24 April 2013

Gempar!!! Spy Husam Di Putrajaya Di Kesan???? Betul Ker???? @TengkuAdnanReal


Gempar!!! Print screen ini dihantar ke telefon KN pagi ni oleh seorang sahabat di Putrajaya yang menunjukkan gambar seorang individu menggunakan nama Khalqz Salleh dalam facebooknya mengutuk mak bapak penduduk Putrajaya sebagai "MACAI" Ku Nan.

Individu ini dikesan sering melawat ke bilik gerakan BN sekitar Putrajaya dan melaporkannya di dalam facebook. Kalo korang tengok fb mamat nie bukan main sembang pasal Islam bagai. Tapi kalo korang tengok gambar-gambar dia posing ngan awek-awek tak nampak ciri keIslaman pun. Itu belum lagi citer gambar dia tengah karaoke.

Antara ayat dia dalam fb yang tak boleh belah "kesian aku tgk bdk2 putrajaya ni... Makin hari makin bodoh... Dan kebanyakkannye sanggup tu biar kn mak ayh dorg jd macai tengku nan... Weh yg project bpk korg dpt dari tengku nan tu dr hasil duit judi korg sebat jgk kn... Sikit xmalu..."


Kalo korang ada info dan mengenali pasal mamat nie boleh ler email kat KN or syer kat ruangan komen KN untuk kesahihan cerita ni. Betul ker dia duduk kat Putrajaya. Kalo betul, dia duduk mana.









p/s : bukan mamat nie sorang jer... kalo ada yang lain pun boleh syer sama...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

  1. ok roger....laporan diterima. kalau aku dgn geng2 putrajaya terserempak dgn bdak kecikk ni .... alamattt jadik laukk laaa bdak kecikk ni...

    otai
    precint 13

    ReplyDelete
  2. tgk gmbr dia dgn org yg pakai burka tu, aku rasa jantan la.... tangan "pompuan" besar semacam je.

    ReplyDelete
  3. dia ni sebenarnya tgh nak gunakan logo pas untuk tarik awek2 PARTI PAS follow fb dia..konon geng tegar POk Nick la konon..pastu awek2 parti PAS yang follow FB dia tu bila dapat jumpa siap le..macam video terbaru Ahli PAS tu le dia buatnya..geng PAS PUSSY ni leh tau le agendanya lau tgk gambo kat atas nu..PAS(PASTI AKU SESAH)tak kira anak dara, janda dan bini orang..itulah dia PAS (PARTI AMALKAN SEKS).

    ReplyDelete
  4. benda ni pun jadi berita. Low class blog ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers