Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Monday 4 May 2015

Panas!!! Ini Jawapan @IsmailSabri60 Terhadap Fitnah Kononnya Beliau "UGUT" Pengundi Permatang Pauh!!! @NajibRazak #DSIS


Sejak dua tiga hari lepas panas dengan cerita pasal kenyataan menteri Pertanian & Industri Asas Tani Dato' Sri Ismail Sabri yang dikatakan "MENGUGUT" pengundi Permatang Pauh terutama ketika ucapan beliau bersama jentera dan pengundi Kg Kuala Mengkuang. Dalam ucapan beliau menjelaskan betapa mudahnya bantuan yang boleh diberikan dan dibantu oleh kementerian beliau jika calon BN Suhaimi Sabudin dipilih menjadi Wakil Rakyat dan Ahli Parlimen Permatang Pauh. Kenyataan beliau ini telah "baek punya spin" oleh portal pembangkang Malaysian Insiders dengan memutar-belitkan kata-kata beliau seolah-olah seperti "MENGUGUT".


"Apabila saya berucap di kg kuala mengkuang permatang pauh..saya membandingkan lebih mudah saya bantu mrk melalui wakil rakyat bn dari wakil rakyat pembangkang. Pertamanya krn saya kenal suhaimi personally..seterusnya krn dari parti yg sama. Lagi pun selama saya menjadi menteri tdk seorg pun wakil rakyat pembangkang mohon bantuan dari saya utk rakyat yg mrk wakili.

Yg lapurkan ucapan saya tsb adalah malaysia insider yg tentukan saja akan spin. Maka melompat lah pemimpin pembangkang termasuk lim guan eng attack saya atas alasan diskriminasi kepartian..

Tapi yg sedihnya mca komponen bn pun spt dap attack saya.

Tambah menyedihkan ramai di kal penyokong2 umno dlm media sosial pun attack saya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers