Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday 17 December 2015

Siapa Kata UMNO Putrajaya Tak Buat Kerja!!! @NajibRazak @TengkuAdnanReal


Sapa kata Ahli Parlimen Putrajaya merangkap Menteri Wilayah Ku Nan tak buat kerja kat kawasan. Sesibuk mana pun beliau jika tidak menjalankan tanggungjawab sebagai Menteri Wilayah beliau pasti akan kembali ke kawasan bagi melihat permasalahan pengundi beliau. 

Ku Nan yang lebih gemar dipanggil Ketua Kampung Putrajaya berkhidmat untuk menjaga kebajikan bukan sahaja pengundi bahkan penduduk Putrajaya walaupun bukan pengundi beliau. Bagi memudahkan lagi tugas Ahli Parlimen ini beliau dibantu oleh AJK Biro Kebajikan UMNO Putrajaya yang dipengerusikan oleh Pn. Husna Rahman yang dibantu oleh Timbalan beliau En. Sahul Hameed serta ahli jawatankuasa yang lain.
Biro Kebajikan UMNO Putrajaya membantu Pejabat UMNO Parlimen Putrajaya dalam hal-hal berkaitan kebajikan dan permasalahan yang dihadapi serta memanjangkannya ke pengetahuan Ku Nan agar dapat diselesaikan dengan kadar segera. tAntara usaha yang dilakukan oleh Biro Kebajikan ini adalah menziarah dan menyampaikan bantuan UMNO Putrajaya tidak kira sama ada di hospital atau di rumah pesakit. Kehadiran mereka ini sudah pasti mengembirakan hati pesakit kerana terasa seperti permasalahan mereka diambil perhatian oleh UMNO Putrajaya. Disamping itu juga Biro ini akan menyampaikan sumbangan bagi pihak Ku Nan yang kadangkala tidak dapat hadir kerana tugas-tugas rasmi beliau. 


Bukan ini sahaja usaha yang dilakukan oleh Biro ini. Antara sumbangan besar yang sering menjadi perbualan masyarakat di Putrajaya adalah membantu menguruskan jenazah jika berlaku kematian. Pengurusan jenazah sama ada dari bilik jenazah, mandi jenazah sehinggalah dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Presint 20 atau menghantar jenazah pulang ke kampung tidak dapat dinafikan usaha yang dilakukan ini adalah demi untuk kepentingan penduduk Putrajaya. Dan jika Ku Nan mempunyai kesempatan beliau sendiri akan turun padang menziarah keluarga arwah.

Jadi, siapa kata UMNO Putrajaya tak buat kerja. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers