Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Monday 5 January 2015

Lensa Niring : Lawatan Mengejut @nohomar Ke Pusat Bencana Banjir TUDM Subang Mengejutkan Petugas Dan Sukarelawan??? @NajibRazak


Petang tadi bertempat di pusat bekalan bencana banjir TUDM Subang, Pengerusi Majlis Tindakan Persekutuan Negeri Selangor, Dato' Seri Noh Omar telah membuat lawatan mengejut bagi mengetahui perkembangan bantuan bencana banjir yang beroperasi di sana disamping bertemu dengan petugas dan sukarelawan. Setibanya di sana beliau telah diberikan taklimat secara ringkas berkenaan dengan operasi yang telah dijalankan sepanjang bantuan bencana banjir dalam keadaan santai di hadapan pusat tersebut oleh Ketua Staf Tentera Darat, Mejer Jeneral Datuk Mazelan bin Kasap. Tamat taklimat ringkas Dato' Seri Noh Omar di bawa melawat dan bertemu dengan petugas yang terdiri daripada anggota tentera dan sukarelawan yang sudah bertugas sejak dari mula pusat bencana banjir ini dibuka sehingga ke hari ini.

Dalam pada itu Dato' Seri Noh yang juga Pengerusi Majlis Tindakan Persekutuan Negeri Selangor telah menyalurkan sumbangan segera berjumlah RM30,000 melalui Badan Kebajikan Angkatan Tentera (BAKAT) TUDM Subang dalam bentuk barangan keperluan pasca banjir yang akan diagihkan oleh petugas TUDM nanti ke lokasi bencana banjir yang akan ditentukan nanti.

Bersama ini dikongsikan corat-coret lensa lawatan tersebut.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers