Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Wednesday, 31 October 2012

AES : Pandangan Pemuda UMNO Bikin Pembangkang Mati Kutu... @NajibRazak @KhairyKJ @KLRoadBlock


Semalam selepas mesyuarat EXCO Pemuda berlangsung di PWTC, Ketua Pemuda UMNO YB Khairy telah membuat kenyataan akhbar mengenai pandangan Pemuda UMNO mengenai sistem AES yang menjadi buah mulut ramai orang dari setinggi-tinggi manusia sampai serendah-rendah manusia, dari lobi hotel hinggalah ke warung-warung rakyat mula memperkatakan mengenai sistem AES ini. KLIK SINI

YB Khairy membawa suara dan pandangan Pemuda UMNO pada dasarnya tidaklah menolak sepenuhnya perlaksaan sistem ini tetapi meminta pihak kerajaan dan pihak yang berkaitan agar menimbang semula beberapa perkara yang dirasakan penting agar sistem ini tidak memberi kesan kepada rakyat seterusnya mambuatkan rakyat menjadi marah dengan dasar-dasar kerajaan. Antara perkara yang Pemuda UMNO mahu dipertimbangkan seperti berikut :

1. Lokasi kamera.

2. Had laju laluan tertentu.

3. Jarak antara kamera.


Pada dasarnya Pemuda UMNO bukan tidak menyokong sistem AES ini tetapi hanya perlaksanaannya perlulah ditambah-baik dan buat masa ini eloklah ia ditangguhkan dahulu sehingga ia benar-benar sudah bersedia untuk dilaksanakan tanpa ada kelemahan.

Di bawah ini adalah kenyataan Ketua Pemuda UMNO YB Khairy : Layan lawak skit pasal AES nie... hahahahahahahahahahaNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers