Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Friday 9 December 2011

Panas!!!! : Lindsay Lohan Kantoi Sebelum Gambar Bogelnya Dalam Majalah Playboy Diterbitkan...


Tidak boleh dinafikan dia adalah bintang paling berprofil tinggi dan kontroversi untuk bersetuju menjadi hiasan muka depan majalah Playboy.

Namun, rancangan Lindsay Lohan untuk membuat pengumuman besar-besaran mengenai gambar bogelnya di muka depan majalah itu terjejas apabila muka depan edisi terbaru majalah itu tersebar di Internet.

Aktres berusia 25 tahun itu dilihat duduk di atas kerusi berbentuk arnab Playboy yang membolehkan dia melindungi kehormatannya. Bagaimanapun, bentuk payu daranya terdedah.


Lindsay yang dilapor mendapat bayaran sebanyak AS$1 juta (RM3.1 juta) untuk penggambaran itu, sebelum ini merancang mendedahkan gambar bogelnya di muka depan Playboy menerusi rancangan Ellen DeGeneres pada 15 Disember.

Aktres itu terpaksa menjalani penggambaran dua kali untuk muncul dalam majalah itu selepas cubaan asal tidak memuaskan hati ketua Playboy, Hugh Hefner.

Bercakap mengenai penggambaran itu yang akan terbit dalam edisi Januari/Februari, Hefner bercerita mengenai inspirasi di sebalik nya.

“Ia satu penghormatan klasik yang didorong oleh gambar bogel Marilyn Monroe yang dirakam oleh Tom Kelley,” kata Hefner, dipetik oleh akhbar New York Post.

“Hasilnya amat baik. Mulanya saya kurang berpuas hati tetapi selepas kali kedua, saya berpendapat ia akan menjadi amat menarik,” kata ketua Playboy itu.

Ketika menjalani penggambaran itu, ibu Lindsay, Dina Lohan berkata, ia dilakukan dengan begitu baik

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers