Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Saturday, 11 February 2012

#AmanKampus 7 : MB Pahang Raikan Konvoi Jelajah @AmanKampus Di Pahang... @NajibRazak @Saifuddinabd


Kembara Aman Kampus - Mahasiswa Bersama Masyarakat diraikan dalam satu majlis makan makan di kediaman rasmi Menteri Besar Pahang Datuk Seri Adnan Yaakob.

Dalam majlis yang turut disertai oleh mahasiswa dari negeri Pahang itu turut diserikan dengan acara karaoke oleh peserta-peserta Kembara Aman Kampus.


Majlis makan malam ini diadakan oleh Menteri Besar Pahang bagi meraikan dan menghargai usaha yang dibuat oleh mahasiswa Aspirasi dalam mendekati masyarakat terutama di negeri Pahang.

Sebelum disambut oleh Menteri Besar Pahang dalam majlis makan malam, kumpulan Kembara Aman Kampus berada di Pekan, Pahang bagi menjalankan sessi 'Info Siswa' manakala kumpulan yang kedua ke SMK Mat Kilau untuk sessi 'Ikon Siswa' :

2 comments:

  1. Salam tuan blog.

    Saya sedang berusaha untuk kumpulkan semua blogger BN dalam satu blog khas untuk rujukan semua. Penyatuan akan dapat membantu kita membuat ulasan yang lebih padu selain dari mendapatkan maklumat terkini. Blog/laman tuan telah disenaraikan. Sila beri pandangan tuan.

    Bagi mana-mana tuan blog yang belum dihubungi, dipersilakan singgah, sekiranya blog/web tuan tidak tersenarai harap tinggalkan alamat url anda dalam ruangan "comment" untuk disenaraikan dalam daftar Pejuang Siber ini, terima kasih

    http://malaywebarmy.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers