Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday, 28 June 2012

Pas Terpaksa Menjilat Semula Ludah Sendiri...


Bukan kita yang kata, tapi PAS yang kata UMNO menjadi kafir kerana bekerjasama dengan parti-parti kafir seperti MIC dan MCA.

“Sesiapa yang reda dengan kufur maka dia menjadi kufur..” 

“Haram orang Islam memangkah calon kafir. Ini kerana Allah mengharamkan melantik orang kafir menjadi pemimpin”.

Dulu Pas berfatwa undi orang kapir haram malah boleh jatuh kafir. Tapi sekarang tolong kempen untuk calon kapir lagi malah galakkan ahli-ahlinya undi orang-orang kafir.

Dulu guna dalil Al-Quran dan Hadis, tapi hari ni dalil tu dah tak berbunyi dan disorokkan bawah karpet "sahsiah Islam".

Dulu Pas marahkan UMNO kerana berpakat dengan orang-rang kafir, dan berdalil Al-Quran dan Hadis gak. Tapi kini ikut juga ler bayang UMNO. Berpakat-pakat pulak dengan kaum kafir dan seperti biasa dalil-dalil disapu ke bawah karpet "sahsiah Islam".

2 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers