Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Sunday 28 December 2014

Lensa Niring : Sukarelawan Kementerian Pertanian Sudah Giat Bantu Mangsa Banjir!!! @NajibRazak @IsmailSabri60 #DSISSejurus selepas arahan Menteri Pertanian, Industri Asas Tani Dato' Sri Ismail Sabri beberapa hari lepas yang menggerakkan sukarelawan dari pelbagai agensi di bawah Kementerian Pertanian mengumpulkan pelbagai jenis bantuan terutama barang berasaskan pertanian seperti beras, ikan, sayur-sayuran dari pelbagai pihak.

Seperti yang dijanjikan oleh Dato' Sri Ismail Sabri yang mahu agar semua agensi di bawah MOA turut membantu mangsa banjir yang mungkin memerlukan bekalan makanan segar seperti beras, daging, ikan dan sayur-sayuran.

Para sukarelawan MOA sedang giat membuat pembungkusan barangan di Pusat Gerakan Bantuan Banjir MOA bertempat di Depoh FAMA Dengkil sebelum dihantar kepada mangsa-mangsa banjir di Pantai Timur dan Utara tanahair.

Usaha murni seperti yang dilakukan oleh Kementerian Pertanian ini diharapkan sekurang-kurangnya dapat mengurangkan beban yang ditanggung oleh mangsa banjir.

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers