Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday 6 June 2013

Panas!!! Pemuda Pas Pulak Ikut Jejak Anwar Derhaka Titah Agong???...


KUALA LUMPUR – Seorang lagi pemimpin pembangkang bersikap derhaka terhadap titah Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah apabila menggesa supaya Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) diadakan semula.

Ia apabila Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS (DPP) Wilayah Persekutuan, Mohamad Suhaimi Abdul Aziz meminta PRU13 diadakan semula kerana mendakwa pilihan raya tersebut pada 5 Mei lalu berlangsung secara tidak adil dan penuh dengan penipuan.

"Kerajaan sepatutnya tidak akan teragak-agak untuk membubarkan kerajaan bagi memberi laluan kepada PRU yang lebih adil, bebas dan demokratik. Adalah lebih baik mengadakan pilihan raya semula dalam tempoh enam hingga 12 bulan dari sekarang bagi memuaskan hati rakyat," dakwanya melalui satu kenyataan media hari ini.

Mynewshub.my pada 3 Jun lalu melaporkan pakatan pembangkang yang cuma memenangi tiga negeri pada PRU13 semakin biadap dan bertindak seperti `kaduk naik junjung' apabila dengan berani `mencabar' titah Yang di-Pertuan Agong.

Meskipun telah dititahkan baginda supaya semua pihak termasuk parti-parti politik akur dengan keputusan PRU13 yang menyaksikan Barisan Nasional (BN) kekal menerajui kerajaan Persekutuan, tetapi titah itu nampaknya langsung tidak dihiraukan mereka.

Ibarat rakyat yang menderhaka kepada Agongnya, Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan berani menyatakan Himpunan Blackout 505 bagi membantah keputusan PRU13 pada 5 Mei 2013 akan tetap diteruskan. – mynewshub.my
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

  1. Banyak cantik depa punya muka..senang saja cakap..mengundi semula..depa banyak duit boleh la suruh buat macam-macam!! Nak balik kampung pulak bukan sikit duit..dengan trafik jam, anak empat lima orang merengek, berhujan panas, yang sakit kena usung dukung..fikir la masalah orang lain sama!! Ini tak asyik nak ikut kehendak nafsu serakah mereka saja...DAH KALAH..KALAH LA!!!TERIMA LA QADA DAN QADAR ALLAH..pakai lebai saja tapi tak percaya rukun iman.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers