Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Friday 30 December 2011

901 : PKR Adalah Parti Hanya Untuk Individu Bukan Untuk Rakyat Malaysia,,,

UMNO Online: Berita Pilihan

Parti Keadilan Rakyat (PKR) ini nampak jelas perjuangannya hanya terarah kepada seorang pemimpin sahaja, bukannya berjuang untuk rakyat dan rancangan 901 merupakan bukti bahawa perjuangan mereka hanya untuk Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Hari ini, semakin ramai ahli-ahli PKR sudah sedar dan percaya, semakin ramai di kalangan ahli-ahli PKR sudah dapat melihat dengan jelas agenda perjuangan parti ini tidak lain dan tidak bukan hanya memperjuangkan Anwar Ibrahim


Biar mahkamah yang menentukan kes liwat yang didakwa melibatkan Anwar Ibrahim terhadap Saiful Bukhari ini

Tambah lagi, jangan sampai bila mahkamah tidak memihak kepada kita, kita menyalahkan mahkamah sebaliknya jika mahkamah memihak kepada kita, kita akan mengadakan mahkamah sendiri.

Adakah ini bentuk keadilan bagi PKR?

Dalam masa yang sama, kita dimaklumkan bahawa Anwar Ibrahim telah membuat roadshow di beberapa buah negeri melemparkan berbagai-bagai fitnah dan memburukkan institusi perundangan negara berhubung isu perbicaraan kes liwatnya. 
]
Beliau juga menghasut rakyat khususnya orang muda untuk bersama-sama dengan mereka dengan jika mahkamah mendapati beliau bersalah, golongan ini akan keluar memberontak.

Sehubungan dengan itu, Kulaan menggesa rakyat Malaysia khususnya anak-anak muda agar tidak terjebak dengan drama yang dilakon Anwar Ibrahim hari ini kerana drama yang sedang dimainkan ini semata-mata untuk melepaskan dirinya sendiri, bukannya untuk kepentingan orang muda dan rakyat Malaysia khususnya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers