Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Wednesday, 16 October 2013

Gempar!!! Calon MT Kedah Tak Masuk Cai Negeri Kedah??? @NajibRazak @MukhrizMahathir


Gua baru terbaca keluhan anak jati Kedah yang melahirkan rasa tidak puas hati dengan tindakan segelintir "broker cari makan" di negeri Kedah yang telah mula mengedarkan senarai cai calon MT di beberapa Bahagian dalam negeri Kedah.

Apa yang membuatkan sahabat blogger gua ialah terkilan ialah dalam cai yang disebarkan di dalam Bahagian negeri Kedah tidak ada nama calon dari anak negeri Kedah iaitu Datuk Azeez. Untuk kita mengetahui apa cerita sebenarnya eloklah pembaca klik kat link ini :

PENDEDAHAN EKSKLUSIF !!! SEBARAN CAI INI BOLEH MEMBUNUH UMNO !!! KEADILAN HARUS DI TEGAK !!!


"Apj terkejut apabila mendapat satu cai Pemilihan Umno untuk Majlis Tertinggi baru-baru ini daripada satu bahagian bernama  'P' .. Cai ini telah disebarkan kepada cawangan-cawangan di kawasan tersebut juga di katakan telah di berikan ke beberapa bahagian lain. 

Kalau kita baca cai di atas ternyata ia telah di buat oleh broker-broker yang hanya mahu keuntungan semata-mata. Bayangkan dalam cai ini terdapat 6 calon untuk Johor dan ada  nama-nama dalam cai ini langsung tak membawa apa-apa perubahan kepada Umno. Di mana keadilan kepada calon-calon negeri lain !!! 

Apakah ini yang di mahukan oleh perwakilan-perwakilan UMNO ?? Ada dalam senarai ini langsung tidak membawa dasar-dasar Transformasi yang dilaungkan !! 

Di mana  orang yang boleh buat kerja seperti Datuk Azeez Rahim dari Baling dan yang lain-lain???"

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers