Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Tuesday, 20 May 2014

Gempar!!! Gambar2 Kereta Ketua Menteri Penang Lim Guan Eng Langgar Calon Bebas #PRKBukitGelugorINSIDEN PADA 20 MEI 2014, DI JALANRAYA LEBUH PANTAI JAM 1355 HINGGA 1420 ABU BACKER SIDEQ -CALON BEBAS P.51 BUKIT GELUGOR BERTINDAK MENGHALANG KENDERAAN RASMI KETUA MENTERI DARI KELUAR DARI PAGAR DUN,TINDAKAN TERSEBUT MENGUNDANG KEKECOHAN APABILA ABU BACKER SIDEQ ENGGAN BERGANJAK, TINDAKAN TERSEBUT MENYEBABKAN PIHAK KESELAMATAN DEWAN DUN. BERTINDAK MENARIK DAN MENGHALANG ABU BACKER DI MANA ABU BACKER BERTINDAK MELOMPAT KE ATAS KENDERAAN RASMI CM DAN TERJATUH KE JALANRAYA SETERUSNYA BELIAU MENDAKWA MENGALAMI KECEDERAAN. SEHINGGA KINI JAM 1420 BELIAU MASIH BERBARING DI ATAS JALANRAYA DAN MENDAKWA MENGALAMI KECEDERAAN AKIBAT DILANGGAR KENDERAAN CM.

Pada 20 Mei 2014 jam 1300, Abu Backer Sidek-Calon Bebas P.51 Bukit Gelugor telah sampai di luar pagar Bangunan DUN P.Pinang.D ifahamkan bertujuan cuba bertemu dengan LGE. Perkembangan diawasi. Hari ini merupakan hari ke-2 Persidangan DUN NEGERI PULAU PINANG.

Utk makluman Tuan. Jam 1400, Abu Backer sidek-calon bebas P.51 Bukit Gelugor bertindak menghalang kenderaan dan membuat bising ketua menteri Keluar dr pintu pagar sidang DUN.

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers