Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Saturday, 2 April 2016

Panas!!! Antara Dua Darjat!!! Usaha Baik Kerajaan Dan Usaha Buruk Pembangkang!!! @NajibRazak


Hari ni heboh penuh timeline facebook dengan gambar-gambar perhimpunan haram pembangkang di Dataran Merdeka kononnya membawa suara rakyat tapi tak nampak pun rakyat beramai-ramai turun berdemo. Yang ramai turun hanyalah pemimpin pembangkang bersama penyokong yang boleh dibilang dengan jari. Hari ini pembangkang berkumpul menggunakan alasan lapuk berdemo menuntut agar Pm Najib meletakkan jawatan serta mendesak kerajaan memansuhkan GST. Berdasarkan gambar-gambar yang diperolehi dari sumber-sumber yang sahih menunjukkan hanya sekitar 500 orang sahaja yang turun berdemo yang entah-entah dibayar. Hanya sekeping sahaja gambar demo yang mahu dikongsikan kerana kalo letak kat sini pun amat menyedihkan serta menitik airmata untuk ditatap terutama penyokong pembangkang nanti.

Tapi dalam masa yang sama usaha kerajaan membantu rakyat terutama anak muda serta belia tetap terus dijalankan menerusi Program Jelajah Pendidikan Bumiputera yang membantu anak muda yang kurang bernasib baik memasuki IPTA atau IPTS yang bersesuaian dengan keputusan peperiksaan. Usaha ini dilakukan oleh Pemuda UMNO Malaysia yang diterajui oleh sdr Armand Adha yang juga merupakan Exco Pemuda UMNO malaysia.

Bak kata omputih "a picture speak a thousand words" maka biarlah gambar-gambar di bawah ini berbicara....(kredit : gambar-gambar kiriman sdr Firdaus)



















2 comments:

  1. Dah kata..melayu bumiputera dlm fuckaton hanya keldai kpd cina babi dap jer.
    Tokong jd km bukan nak tolong rakyat pon.Hanya tahu jual tanah dan buat rmh mahal jer.Dia sendiri senyap2 melaknat CAT dgn menjadi perasuah.Sial punya km!!!!

    ReplyDelete
  2. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Add Me Fast?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers