Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Saturday, 12 January 2013

Bukti Gambar 1 Juta Rakyat Malaysia Turun #KL112???...





Ini buktinya betapa ramai rakyat Malaysia turun memenuhi Stadium Merdeka tengahari tadi. Lebih sejuta rakyat Malaysia memenuhi stadium yg kapasitinya 30 ribu kerusi.

Tahniah kepada 27 juta 960 ribu rakyat Malaysia yang lain kerana tidak turun ke Stadium Merdeka.

p/s : let's a picture talk a thousand words...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

  1. anti cybertrooper12 January 2013 at 23:09

    lahabau kau ambik gambar ni jam berapa? aku ada gambar lain time padang memang full house. dasar trooper pooper

    ReplyDelete
  2. Lawak btl blogger nih.. Hnye org yg xpegi HKR je yg bleh caya cite korg ni.. Kiblat slh la, itu la, ini la....bla bla bla... Xde idea eyh.. Yg Maha Mengetahui Allah S.W.T.. Fitnah itu lebih _____ dr mnbunuh... Renung2kann...

    ReplyDelete
  3. Anti cybertrooper blogger ni mmg dh mnunjukkan kebodohan nye.. Org yg pegi sana kan ramai.. Xkan la blogger ni xleh pkir yg seramai-ramai yg pegi HKR ni xkan la xde satu pun bleh tgk blog dia.. Dh terang2ngan penipuan blogger ni.. Xpham msyarakat skang yg suka putar belitkan citer.. Subhanallah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers