Jadilah Sahabat Kulaan...

peluang untuk anda masyuk!!!

Monday, 15 April 2013

Panas!!! Koleksi Gambar Spender Putih Dikatakan Milik Mustafa Ali???...













Kesian Mustafa Ali… walaupun dah jelas tapi tak nak mengaku namun itu tidak bererti orang akan percaya cakap beliau.

Kalau muka seiras tapi orang lain, takkan suara pun sama.

Tak payah nak nafi-nafilah dan guna skrip Anwar Ibrahim, kau dua-dua orang sama ajelah.

Dah terang, jelas… nak menafikan.

Wan Azizah dan Nurul Izzah pun harap bertudung macam beragama, tapi berterusan mempertahankan tindakan salah Anwar Ibrahim…. keluarga sakit.

Apa pun, berbalik kepada Mustafa Ali, sekarang ni tengah hot orang memperkatakan mengenai spender putih beliau.

Spender beliau mendapat lebih banyak perhatian daripada isu berzina itu sendiri.

Tapi, memang lawak la… saiz spender boleh tutup bumbung kereta.

Setakat ini belum ada lagi macai pembangkang yang membuat perbandingan saiz spender Mutafa Ali dengan saiz dalam video itu.

Jangan Mustafa Ali buat sidang media (PC) membariskan koleksi seluar dalam beliau sudah la.

"Tengok.. mana saya ada spender putih saiz besar camtu…, saya punya semua g-string… oppssss PC tamat PC tamat,".

Rasanya, pasaran spender putih akan meningkat kerana fanatik-fanatik PAS akan memborong warna kegemaran pemimpin mereka… ke itu fitnah?

Di Twitter siap ada hashtag #spenderstopa… kah kah kah

Inilah imej dan sikap orang-orang PAS. Depan lain, belakang lain… beberapa tahun dulu Anwar Aljuburi… sekarang Anwar my buddy… berjuang pasal Islam ke pasal nak sangat kuasa?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

  1. Hehehe... Tuan miss satu gambar:

    http://heatseeker.at.vu/2013/04/superhero-terbaru-malaysia-lebih-hebat-dari-cicakman-cinematography-terbaik-skrip-terbaik-pelakon-lelaki-terbaik/

    ReplyDelete
  2. adoiiii kelakar gileeee ha ha ha ha ha ha ha ha ha pas oh pas makin dikuPAS makin niPIS sudah niPIS kasi luPUS

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers