Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday, 16 May 2013

Biar Betul!!! Pas Wilayah Dah Sokong Ku Nan??? Husam Camner??? @TengkuAdnanReal


KUALA LUMPUR – PAS Wilayah Persekutuan mengucapkan tahniah kepada Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor atas pelantikan beliau sebagai Menteri Wilayah Persekutuan.

Ketua Penerangannya, Mohamad Suhaimi Abdul Aziz berkata, PAS Wilayah Persekutuan mengalu-alukan pelantikan tersebut memandangkan beliau merupakan Ahli Parlimen Putrajaya.

"Kami bagaimanapun terkilan kerana Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan bukan dari kalangan Ahli Parlimen iaitu Datuk Dr. J. Loga Bala Mohan.

"Apakah BN sudah ketandusan pemimpin tempatan di Wilayah Persekutuan yang menang dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) untuk dilantik ke jawatan tersebut," soalnya melalui satu kenyataan media hari ini.

Mohamad Suhaimi berkata, PAS WP berharap Menteri Wilayah Persekutuan dan timbalannya mampu menjadikan Wilayah Persekutuan sebagai wilayah yang maju, makmur, aman dan sejahtera.

Ia kerana, dakwa beliau, Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan mencerminkan nilai yang tinggi pada peradaban dunia serta menjadi contoh pembangunan bandar terbaik di negara ini.

Beliau juga berharap Tengku Adnan meletakkan setiap kawasan Parlimen sama penting dan perlu diberi keutamaan tanpa mewujudkan sikap prejudis atau 'wilayah terasing' terhadap mana-mana parlimen yang dimenangi oleh pakatan pembangkang.

Dakwanya, ahli parlimen pembangkang perlu diberi peranan memberikan buah fikiran, pandangan dan kerjasama erat bagi membina kesejahteraan rakyat serta pembangunan Wilayah Persekutuan. – mynewshub.my
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers