Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday, 31 October 2013

Bukti Pas Memanipulasi Kalimah Allah Di #PRKSgLimau??? #BeraniHijrah @NajibRazak


Sewaktu pusing-pusing sekitar kawasan Sg. Limau awal pagi terpandang satu kain rentang yang dipasang tidak jauh dari Pekan Sg. Limau menghala ke Kota Setar. Jika dilihat sekali imbas pasti kita menyangkakan kain rentang ini adalah kain rentang dari BN kerana tertera gambar PM, Datuk Seri Najib.

Tapi sebenarnya ini adalah fitnah yang cuba dibuat oleh pihak Pas yang sudah terdesak. Kata-kata pada kain rentang ini "..... Kalimah Allah boleh diguna oleh Kristian di Sabah dan Sarawak sahaja" ayat ini sebenarnya tidak sempurna.

Pihak Pas cuba menggambarkan PM juga menyokong penggunaan kalimah Allah oleh bukan Islam sedangkan UMNO dan NGO-NGO Islam lain menyokong keputusan mahkamah menghalang akhbar "Harold" menggunakan kalimah Allah bagi bukan kerajaan.

Sekali lagi di PRK Sg. Limau ini pihak Pas tergamak melakukan apa saja dalam berkempen demi untuk mendapatkan kuasa sehingga "matlamat menghalalkan cara" pun boleh. Sebab itu tidak hairan jika Pas sanggup menggunakan Islam sebagai perisai untuk mendapatkan dan mengekalkan kuasa.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers