Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Friday, 26 August 2011

Nik Aziz Sokong Jawatankuasa Pemilih Parlimen, Pemimpin Pembangkang lain Pulak Macam Mana?Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Aziz Nik Mat menyokong penubuhan Jawatankuasa Pemilih Parlimen (Klik Sini) bagi memperkukuhkan sistem pilihan raya serta mengucapkan terima kasih kepada Datuk Seri Najib Razak atas penubuhan jawatankuasa itu.

Beliau berharap penubuhan jawatankuasa yang diumumkan Perdana Menteri itu adalah peluang terbaik ke arah menyelesaikan isu-isu membabitkan pilihan raya yang dikendalikan Suruhanjaya Pilihan raya (SPR).

Nik Aziz berkata, beliau yakin melalui penyertaan anggota yang melalui penyertaan anggota yang membabitkan pihak daripada pro kerajaan serta pro pembangkan, jawatankuasa itu mampu menghasilkan pilihan raya bersih, bebasdari kegiatan negatif.

Minggu lepas, Setiausaha Pas mengeluarkan kenyataan bahawa Pas tidak berminat untuk turut serta dalam jawatankuasa yang ditubuhkan oleh PM. Antara alasan Pas ialah jatankuasa ini tidak diketuai oleh wakil pembangkang dan jumlah wakil yang tidak menyebelahi pembangkang (Klik Sini).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers