Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Tuesday, 18 March 2014

Kurang Ajar!!! Red Bean Army (RBA) Hina Selawat Perdana Dan Pak Sheikh Habib!!! #SelawatPerdana


Kurang ajar!!! Memang kurang ajar... Ini sudah tahap melampau kalau gambar Pak Sheikh Habib pun dipolitikkan. Beliau bukan ahli politik, beliau bukan ada kacau sesiapa pun dalam politik, beliau bukan ada kacau ahli politik pun. Tapi kena majlis agama yang tidak melibatkan politik pun dilibatkan sama. Ini mesti kerja macai-macai DAP dari Red Bean Army (RBA) sebab mustahil ini adalah hasil kerja macai-macai pembangkang dari Pas sebab semua sedia maklum macai-macai Pas takkan sanggup buat begini. Tambahan pula ia ditulis dalam bahasa cina seperti kebiasaan yang dilakukan oleh Red Bean Army.


Pihak Seketeriat Selawat Perdana telah mengambil tindakan drastik dengan akan membuat laporan polis pada hari ini dengan harapan akan pihak berkuasa atau yang berkaitan mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas pemilik akaun facebook terbabit.
Assalamualaikum WBT. Saya mewakili Seketeriat Selawat Perdana 1435H akan membuat satu laporan polis berkenaan isu poster Selawat Perdana yang dieksploitasi oleh pihak tidak bertanggungjawab dengan perkataan yang berunsur provokasi telah tersebar luas di laman sosial. Bimbang akan berlakunya sebarang insiden tidak baik berlaku, laporan polis oleh wakil Seketeriat Selawat Perdana 1435H akan dibuat di Ibu Pejabat Polis (IPD) Shah Alam, Seksyen 9, Shah Alam pada pukul 1 petang. Saya berharap rakan-rakan media dapat hadir bersama.. - Aizat Azam, Ketua Biro Sukarelawan Selawat Perdana 1435H
Ini adalah poster majlis Selawat Perdana yang sebenarnya sebelum di"edit" dengan menggambarkan seolah-olah Pak Sheikh Habib menjadi seperti Raja Bomoh Bodoh tu meneropong menggunakan teropong buluh.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers