Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Tuesday, 8 April 2014

Pesta Bogel Mendapat Tentangan Hebat Dari Pemuda Wilayah!!! @RazlanRafii @KhairyKJ @AzwanBro


Kenyataan penuh Ketua Pemuda Wilayah :-

KONSERT TOPLESS, JALAN AMPANG

Pergerakan Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan (PPUWP) berterima kasih kepada masyarakat yang peka dengan segala perkembangan tidak sihat yang berlaku di persekitaran Wilayah Persekutua dan menyampaikan maklumat tersebut kepada pihak kami.

Berkenaan dengan Parti Topless yang akan dianjurkan oleh sebuah kelab di Jalan Ampang, kami mendapati banyak bantahan dilakukan.

Sudah tentu PPUWP juga turut membantah sekeras-kerasnya dan mendesak agar kelab ini dikenakan tindakan sehingga lesen operasi perniagaan mereka ditarik balik.

YB Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Bin Tengku Mansor yang juga Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Wilayah Persekutuan (BPUWP) sudah mengarahkan pihak Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) menggunakan apa sahaja kuasa yang termaktub untuk membatalkan konsert tersebut. PPUWP juga menyambut baik, ketegasan YB Menteri mengarahkan DBKL mengemukakan notis tunjuk sebab kepada pemilik kelab terbabit yang secara jelasnya telah melanggar peruntukan Akta Hiburan WPKL 1992 yang mana tindakan membatalkan lesen boleh dikenakan kepada pemilik.

Saya mewakili PPUWP menyambut baik tindakan YB Menteri Wilayah Persekutuan yang tidak berkompromi dan tidak menunggu lama untuk membuat keputusan dalam sebarang bentuk gejala yang tidak sihat di Kuala Lumpur. Kami percaya, sekiranya terdapat isu tidak seiring dengan peraturan yang ditetapkan pihak berkuasa sampai ke telinga YB Menteri, sudah tentu tindakan akan diambil.


MOHD RAZLAN BIN MUHAMMAD RAFII
Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan.

1 comment:

  1. Alangkah bagus kalau KJ n d gang buat mcm ni sblm konsert bkt jalil. Sian mati ramai

    Tp ok lah kan. Ada jugak kesedaran. Belajar dr kesilapan. X rugi pun

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers