Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Wednesday, 18 June 2014

Harap Saja Tudung Labuh Tapi Hati Ahli Parlimen Rantau Panjang Busuk????


Inilah perangai sebenar pemimpin Pas tak kira la lelaki atau perempuan hanya sekadar berselindung disebalik kopiah dan tudung labuh tapi hakikatnya hati penuh dengan hasad dengki dan busuk hati.

Itulah yang berlaku terhadap Ahli Parlimen Rantau Panjang, Siti Zailah yang bukan main bertudung labuh tapi mempunyai hati yang busuk apabila membuat pertanyaan mengaitkan program Permata dengan isteri PM. Soalan yang beliau kemukakan kepada Dewan Rakyat jelas mempunyai "niat jahat" apa bila mengaitkan program Permata untuk menaikkan nama Rosmah semata-mata.

Soalan beliau lantas dijawab oleh Menteri Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Shahidan Kassim yang juga Ahli Parlimen Arau. Sebelum memberi jawapan dan penjelasan berkaitan soalan yang dikemukakan oleh wakil rakyat Pas itu, Datuk Seri Shahidan sempat mendoakan semoga Allah membuka hati Ahli Parlimen Rantau Panjang agar dibukakan hatinya supaya lebih mulia.

Dan jawapan yang diberikan oleh Datuk Seri Shahidan adalah "Tidak. Program Permata tidak menaikkan nama Rosmah, Permata menaikkan nama negara". Di akhir ucapan beliau berkata "tidak baik kita buruk sangka kepada orang yang mengabadikan diri kepada negara".

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers