Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday, 8 November 2012

Gambar Bekas Banduan Dijulang..... Dunia Akhir Zaman...


Anwar Ibrahim seorang bekas banduan Penjara Sungai Buloh. Beliau pernah disabitkan kesalahan menggunakan duit negara untuk kepentingan peribadi. Anwar juga disabitkan kesalahan salahgunakuasa sewaktu bergelar TPM.

Memang sah Anwar Ibrahim bekas banduan. Tetapi masih ramai dikalangan penyokong beliau menyanjung tinggi bekas banduan ini. Gambar bekas banduan ini terus dijulang seolah bekas banduan tersebut seorang alim ulamak.

Kita juga percaya Anwar merupakan seorang homoseksual atau dengan kata lain penggemar seks bebas. Namun dia terus menjadi pilihan segelintir penyokong untuk diangkat sebagai seorang leader.

Kita juga tidak nafikan yang Anwar juga seorang penipu yang tidak pernah tepati janji. Lihat sahaja 16 september. Anwar kata mereka akan tukar kerajaan hingga menjual nama YdPA. Apa jadi kesudahanya? Semuanya penipuan besar oleh Anwar. Tapi gambar Anwar terus dijulang.


Video seks Anwar jelas kelihatan diri beliau sedang bercanda di atas katil bersama pelacur. Tapi gambar Anwar terus dijulang. Kenapa? Mungkin dunia sudah hampir dengan hari kiamat.

1 comment:

  1. ala yg dok angkat tu sama puaka dgn tuannya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers