Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Thursday, 25 April 2013

[Video] Biar Betul Razali Ibrahim Mintak Maaf Dengan Penduduk Muar!!! @razaliibrahim #P146Hari ini Datuk Razali Ibrahim yang merupakan calon BN bagi Parlimen Muar membuktikan beliau juga manusia biasa yang tidak terlepas daripada melakukan kesalahan dan kesilapan. Sebagai manusia biasa yang beragama Islam dengan berbudayakan bangsa melayu yang penuh sopan santun, Datuk Razali dengan randah diri meminta maaf dengan penduduk Muar.

Ini jauh berbeza dengan pemimpin Pakatan Rakyat terutaman dari PKR yang seringkali melakukan kesalahan dan kesilapan dari segi perkataan, pertuturan dan perbuatan dengan angkuh dan ego tidak pernah pun meminta maaf. Bahkan lebih teruk lagi terus menerus mempertahankan tindakan silap dan salah mereka ibarat menegakkan benang yang basah. 

Kalo pemimpin mereka boleh berbuat sedemikian, apatah lagi pemimpin bawahan dan ahli-ahlinya. Adakah pemimpin sebegini yang dimahukan oleh penduduk Muar. Adakah pemimpin begini yang dimahukan oleh rakyat Muar memimpin Parlimen Muar.

Tepuk dada tanya selera....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers