Jadilah Sahabat Kulaan...

SEWA

SEWA

TRIP

TRIP
PAKEJ TRIP KE KRABBI, HATYAI TERMURAH...

Wednesday, 1 May 2013

Lensa Niring 3 : Corat-coret 10 Hari Kempen Calon BN Muar #P146... @razaliibrahimPejam celik pejam celik dah 10 berlalu tempoh berkempen bagi PRU13. Tinggal 5 hari lagi menuju hari pembuangan undi pada 5hb Mei 2013 (Ahad ini).

Ini bermakna sudah 2/3 daripada tempoh kempen telah digunakan oleh semua calon-calon yang bertanding sama ada dari BN, Pakatan Rakyat mahu pun calon bebas. Situasi ini juga tidak terkecuali bagi Datuk Razali Ibrahim yang merupakan calon BN bagi Parlimen Muar P146.

Selama itu jugalah calon BN ini tanpa mengira masa dan waktu berjumpa rakyat dan pengundi Muar bagi mengetahui permasalahan diperingkat akar umbi. Memang Datuk Razali bukannya sempurna, sudah tentu ada kelemahan dan cacat celanya sepanjang 2 penggal beliau menjadi wakil rakyat di Muar.

Janganlah hanya kerana satu dua kelemahan beliau lantas kita menidakkan 8/10 kebaikan dan kejayaan beliau menyelesaikan masalah penduduk Muar.

Janganlah hanya kerana satu dua kesilapan beliau sepanjang beliau berkhidmat kepada pengundi Muar lantas kita menjatuhkan hukuman kepada beliau dengan memilih calon Pakatan Rakyat daripada PKR iaitu Hizwan yang belum tentu kita boleh pasti dan jamin dapat memberikan perkhidmatan sama seperti Datuk Razali.

Kita sebagai pengundi dan juga rakyat Muar haruslah bersama-sama membantu memperbaiki kelemahan yang sudah, sedang dan akan berlaku demi kesejahteraan Muar.

Bersama ini KN kongsikan bersama pembaca corat-coret gambar-gambar candid calon BN bagi Parlimen Muar P146, Datuk Razali turun padang berkempen bertemu rakyat dan pengundi.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The True Brothers

The True Brothers